Bröllopsresa till Karibien

Känner du en längtan efter kritvita stränder, vajande palmer och lyxiga hotell samtidigt som du vill vandra i en lummig fruktträdgård? Inga problem alls, Karibiens övärld har allt detta och lite till. Det är fullt av romantiska miljöer som du och din partner kan njuta av tillsammans, långt bort från stress och stadens brus. Numera finns det till och med direktflyg med Vingresor som bara tar 11 timmar att flyga med.

Det finns inte många ställen i världen som kan matcha de paradis som Karibiska övärlden har att bjuda på, de långsträckta vita stränderna, det turkosblå vattnet och den avslappnade stämningen gör att du verkligen kan ta en paus från verkligheten hemma. Miljöerna i sig är väldigt romantiska och personalen på hotellen är mycket vana vid både bröllop och nygifta par, de vet verkligen precis hur man vill ha det och uppbådar gärna allt i sin makt för att ni som par ska ha det bästa av det bästa på er första resa som gifta. Det här är inte som vilket charter resmål som helst, här finns det alltid gott om plats på stranden med solsängar och parasoller. Det är aldrig långt till en uteservering och är du på en strandbit ägd av hotell finns det oftast kypare som kommer bara du hissar flaggan på sol- stolen/sängen. Då behöver du dessutom inte oroa dig för att bli störd eftersom det är olagligt med strandförsäljning på dessa ställen.

För dig som ändå vill ha lite aktiviteter att göra tillsammans mer än att ligga på stranden erbjuds det ofta olika romantiska utflykter på öarna, är ni till exempel på Aruba kan ni hyra en jeep eller fyrhjulingar för att utforska ön närmare. Det finns en nationalpark med små grottor, utsiktsställen och massor av vattensporter att ägna sig åt.