Bröllopsresa till Maldiverna

Att åka på bröllopsresa till Maldiverna är något många drömmer om, det finns något magiskt över dessa öar som inte går att beskriva med ord. Ni kan gå barfota hand i hand på någon av de vita stränderna, upptäcka det rika livet under ytan med hjälp av en snorkel och cyklop eller bara ligga i en hängmatta på stranden. Eftersom att öarna ligger vid ekvatorn är det varmt året om, regnperioden brukar vara mellan maj och september men temperaturen ligger i stort sett alltid runt 28°C.

När du reser hit bör du boka en ”all inclusive” resa, detta eftersom att allt flygs till öarna och blir lite dyrare och har du bokat all inclusive behöver du aldrig oroa dig för att du tagit med dig för lite eller för mycket pengar eller om du ska ha med dig plånboken till stranden eller inte. Det är ett bra sätt att ha ordentlig koll på resans budget redan innan ni åker dit. Plus att ni verkligen kan koppla av, ägna er åt varandra, de vackra miljöerna, korallerna, solen och havet.

Samtliga hotell och anläggningar har ett stort urval av roliga aktiviteter att ägna sig åt, alla med huvudinriktning på dykning, fiske och snorkling så klart. Dykningen här är en av de bästa i världen och det finns mycket bra dykcenter med kvalificerade instruktörer. Det finns även flera spa-anläggningar där du kan passa på att verkligen bli omhändertagen från topp till tå. Middagarna avnjuts bäst i fackelsken på stranden. Det finns många på förhand skräddarsydda resepaket till Maldiverna och de håller verkligen vad de lovar! Du får avskildhet och frid i en fantastisk romantisk miljö, det finns massvis med Bungalows som har en tillhörande bit strand vilket gör att du och din partner kan känna er som de enda i världen i paradiset. Vill man ha avskild semester bör man välja de yttre öarna, vill man bli verkligt uppassad på och ha mycket lyx kan man välja en lite längre in. Dock med lite avkall på avskildheten till förmån för en helpensionerande service.