Fort Lauderdale

På vintern vill man gärna komma så långt söderut som möjligt. Det är så skönt att komma bort från kylan och slasket som är här hemma och vad passar då bättre än att landa i solskensstaten Florida och Fort Lauderdale – Amerikas Venedig. Här väntar sol, bad, shopping, lyx, flärd och massor av andra härligheter.

Varför inte välja detta underbara resmål i vinter istället för Thailand eller Egypten i år? Här kan du njuta av både milslånga vita sandstränder och av ett myllrande nöjesliv. Man kan enkelt ta sig hit med flyg från Sverige och du kan resa med flera av de större resebolagen eller helt enkelt boka din resa själv. Längs med den långa vackra stranden i Fort Lauderdale ligger det massor av hotell som är riktigt bra. Du hittar de bästa priserna på hotell i Fort Lauderdale när du bokar direkt online. Vandrar man omkring längs kanalsystemet inne i staden så kan man åtnjuta synen av flertalet lyxvillor, privata marinor och massor av lyxyachter. Kanalsystemet i Fort Lauderdale är hela 500 kilometer långt och om man vill känna vinden fläkta lite så kan man ta en av de vattenbussar som finns för att åka dit man ska. Kanske till restaurangen eller baren efter en lång dag på stranden.

Om man vill göra något annat på dagarna än ligga och steka i solen så finns det massor av roliga aktiviteter och utflykter man kan göra i Fort Lauderdale. Bland annat så har dem mer än 800 golfbanor att gå en runda på och du kan åka på utflykt till flera spännande platser runtom. Varför inte ta en guidad tur i en av landets största nationalparker – The Everglades? Där kan man få se ett fantastiskt myllrande och färgsprakande djur- och fågelliv. Kanske har du till och med turen att få se en alligator? Dessutom ligger Bahamas och andra fantastiska öar inte långt borta. Amerika är som du kanske känner till, bilförarnas land. Därför rekommenderar vi att du hyr bil under en semester i Fort Lauderdale. Det är det absolut enklaste sättet att ta sig runt när man semestrar här. Bäst pris på hyrbil får du förstås om du bokar online innan du åker iväg.

Ja vill du ha en semester med lite lyxigare känsla och garanterad sol? Prova Fort Lauderdale som resmål på din nästa vintersemester. Du kommer garanterat att komma hem fräschare och mer utvilad än någonsin och med massor av härliga historier att berätta.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*