Ving

På Vings hemsida kan du enkelt boka en hel paketresa, med resa, boende och aktiviteter i ett. Men du kan även välja att boka en enskild flygresa eller bara leta efter hotell på ditt resmål. Vings mål är att sälja upplevelser till sina kunder, inte resor, som de själva uttrycker det. De har mer än 50 års kunskap vad det gäller resor, de är flexibla, väljer sina hotell noggrant, har service nästan dygnet runt etc.

Ving har alltså med sina dryga 50 år i branschen stora kunskaper och en gedigen erfarenhet. I dagens läge har de 500 resmål i 50 länder, dit de flyger ca 600 000 människor om året. Ving vet också att hotellet du bor på är mycket viktigt för en lyckad semester. Alla hotell du bokar genom Ving är därför noggrant kontrollerade gällande allt från barnsäkerhet och service till hotellets geografiska läge.

För att det ska bli enklare för alla resenärer som väljer Ving har de olika hotellkoncept, och för att du ska hitta det som passar just dig har de olika namn på koncepten. Sunwing Resort till exempel passar familjer med barn, Sunprime Resorts passar bäst för vuxna människor som reser utan barn och så vidare.

På Vings hemsida kan du få en hel del hjälp och svar på frågor innan du reser, går du in under fliken ”Vings hjälpservice” finns mycket bra information. Bland annat har de samlat vanliga frågor och svar, bokningsinformation, vilka regler som gäller och en massa andra bra tips och råd. Dessutom har de en chattfunktion där du kan ställa frågor till deras reseexperter.